Presentació - Marc Sel

Breu biografia

Vaig néixer a Antwerp, Bèlgica. Vaig obtenir llicenciatures de la Technicum North Antwerp (Antwerp, Bèlgica - 1980), Bruselas Free University (VUB, Bruselas, Bèlgica, 1984) i de la Royal Holloway University de Londres, Regne Unit, 2002. En possessió del certificat CISA (1993), CISM (2004) i CGEIT (2008) per la ISACA. Acreditat com "Lead Auditor" per projectes ISO/IEC 27001.

Sóc consultor de seguretat per compte propi. Abans que ho era Director per PricewaterhouseCoopers 'Advisory Services' a Bèlgica, especialitzat en l’optimització dels Sistemes d’informació (IT Performance Improvement). Vaig incorporar-me a l’empresa durant el mes de Gener del 1989 com Consultor. Amb el temps, vaig especialitzar-me en la Seguretat, tant tècnica com organitzativa/gestió. He realitzat revisions exhaustives, ajudant als clients en la selecció de solucions, apart de dur a terme les seves implantacions. Les àrees en las que he treballat inclouen l’autorització i control d’accessos, seguritat de xarxes, PKI, smartcards, apart de les polítiques, normes, procediments i organització de la seguretat informàtica.

He sigut capità del equip dels Panthers de PwC durant la nostra participació en l’esdeveniment Team Triatlón del 2005, 2006 i 2007.

Abans de treballar a PwC, vaig treballar a Esso durant dos anys com Programador de Sistemes IBM Mainframe, i dos anys com Analista Tècnic a la Seu Central de Breda. Vaig incorporar-me a Esso després d’una assignació d’aproximadament 4 anys amb la Bell Telephone Manufacturing Company, on vaig desenvolupar i vaig donar cursos de formació sobre tots els aspectes de la telefonia digital. Inicialment, després de la meva primera llicenciatura, vaig treballar a Texas Instruments com enginyer de vendes internes en el seu departament de semiconductors durant 18 mesos.

Contacte

Poden contactar amb marc at marcsel dot eu. Per més informació sobre les meves especialitats, poden consultar la resta d’apartats, o buscar el meu perfil a Linkedin.